“SPAK nuk më ka thirrur asnjëherë”, Berisha: Jam gati t’u përgjigjem hetimeve nga ’90 deri sot!

Ish kryeministri Sali Berisha ka deklaruar sot se është i gatshëm t’i përgjigjet çdo lloj hetimi nga SPAK.

Duke folur për çështjen e Ahmetajt para mediave, Berisha tha se Prokuroria e Posaçme nuk e ka thirrur asnjëherë për ndonjë çështje.

Berisha tha se është i gatshëm që të shkojë nëse do e kërkojnë, pasi nuk e mohon asnjëherë të drejtën e hetimit, por sipas tij “ata bëjnë politikë”.

“Nuk jam thirrur asnjëherë, jam i gatshëm të përgjigjem për çdo vendim nga viti 90 deri më sot pa asnjë lloj hezitimi.

Sa herë më kanë thirrur prokurori të tjera kam shkuar dhe shkoj, nuk e mohoj asnjëherë të drejtën e hetimit, por ata bëjnë politikë dhe ushqejnë gazetarët. Se aty ka kriminelë me damkë publike”, tha Berisha.