IDE

Nacionalizmi politik, Himara mbi 85% shqiptare e Tavo vs. Gjikuria

Nga Ardit Bido

Kandidimi në Himarë i Vangjel Tavos dhe i Petro Gjikurisë do të merret përsipër nga spin-doktorat e opinionit publik shqiptar, për t’u

Pal Trashaj është martir i luftës për rivendosjen e moralit shoqëror në republikën tonë

Ruel Domi

Shoqëria hipermaterialiste e llumit të TikTokut, krudove në pjatë, batakut politik e mediatik dhe e cekësisë morale te shoqërisë prodhoi një tjetër viktimë.

SPAK i vuri byzylykët edhe Beqajt, kush është i radhës?

Në vargun e gjatë të zyrtarëve që kanë abuzuar me detyrën, duke përfituar qindra mijëra apo miliona euro nga taksat e shqiptarëve apo fondeve

Sazanin shiheni me dylbi!

Shqipëria ka vetëm një ishull, por atë nuk e kanë gëzuar asnjëherë shqiptarët, falë vendimeve të qeverive ndër vite.

Sazani ka qenë përherë një “mollë

Ilir Beqaj, suksese në jetë! Si Edi Rama “i vari ujkut mëlçitë në qafë”

Kur pritej të arrestohej për çështjen e Sterilizimit, pasi kishte abuzuar me 100 milionë dollarë taksa të qytetarëve shqiptarë, ish-ministri Ilir Beqaj u vu

Gabimet gjeopolitike të qeverisë Rama kanë forcuar Beogradin. Si duhet të pozicionohet “bota shqiptare” per të ndërruar kurs?

Ruel Domi

Disa javë më parë, më kapi syri një lajm të cilin mendoja që nuk do ta shihja kurrë në jetën time. Politika është

Guximi i MASHTRUESIT

Nga Luçiano Boçi

Të gjithë u habitën kur Rama publikoi pas një viti tundues plot korrupsion, afera, rrëmujë drejtësie e rrëmujë mediatike censin e pritur.

Sipas