Qendrime

Wolfgang Münchau

Pse Perëndimi po përballet me paqëndrueshmëri politike

Nga Wolfgang Münchau “New Statesman”

Dejvid Kameron ka premtuar se Britania e Madhe do ta mbështesë Ukrainën “për aq

Frederick Kempe

Një “NATO” dhe “BE” në Lindjen e Mesme, kundërhelmi më i mirë kundër dhunës

Nga Frederick Kempe “Atlantic Council”

Ish-presidenti amerikan, Duajt Ajzenhauer, citohet të

Lutfi Dervishi

Një marrëveshje për të pritur në Shengjin emigrantë nga vendet e treta më shumë se për mungesen e transparences ngre pyetje për procesin që

Yuval Noah Harari

Terrori i Hamasit dhe çmimi që po paguan Izraeli

Nga Yuval Noah Harari, Washington Post

Izraelitët po përpiqen të kuptojnë atë që ka ndodhur këto ditë.

Fillimisht,

Enton Abilekaj

Dështimi që zbuloi e diela e përgjakur në Kosovë

Lista Serbe shpalli tre ditë zie në veri të Kosovës. Flamujt serbë do të ulen në

Erald Kapri

Avantazhi me 5500 vota në Kukës pas “show”-t Gjici është kapitullim i shoqërisë

Fitorja e kandidatit të maxhorancës në Kukës nuk ishte surprizë.

Opozita ka humbur

Xhon Metaj

Ndërhyrja e Athinës zyrtare në çështjet e drejtësisë shqiptare për Fredi Belerin, erdhi si një mundësi e artë për disa analistë dhe gazetarë grekofilë,