Hulumtime

Si dështoi Ministria e Arsimit me klasat digjitale, nxënësve ua morën tabletat

Projekti për klasat digjitale nisi me entuziazëm në vitin 2014. Fondi prej 3 milionë dollarësh u trefishua gjatë këtyre 8 viteve, por gjendja faktike

EMRAT-PROJEKTET/ Cilët janë INVESTITORËT e rinj STRATEGJIKË në Shqipëri, nga ndërtimi në Dajt dhe bregdet, te plantacionet me mollë dhe luleshtrydhe

AIDA, agjencia që miraton statusin e investitorit strategjik, ka publikuar disa ditë më parë vendimet për investitorët e rinj që do të ndërtojnë në

Hiri i mbetjeve spitalore groposet në ‘malin me plehra’ të landfillit të Elbasanit

Entela Barjamaj 

Të dhënat e siguruara nga BIRN hedhin dritë mbi problemet në trajtimin e mbetjeve të rrezikshme spitalore, përfshirë edhe trajtimin e hirit që

Liqeni i Ohrit dhe ai i Prespës, të mbytur nga kimikatet e bujqësisë

Përdorimi pa kriter i pesticideve në tokat që shtrihen buzë liqenit të Prespës dhe atij të Ohrit, kërcënon ndotjen e ujërave të këtyre dy

Metamorfoza e universiteteve shqiptare, studentët largohen dhe një pjesë e mirë e programeve të studimit rrezikojnë të mbyllen

Ky vit akademik ka shënuar një ulje të theksuar të numrit të studentëve. Në krahasim me vitin që lamë pas, një raport monitorimi i

Kompanitë e mëdha të ndërtimit falsifikuan tenderin 19 mln euro, nën hetim Sonila Qato, ish zyrtarja e lartë e Rrugëve

Edmond Hoxhaj Reporter.al

Sonila Qato dhe vartësit e saj akuzohen nga SPAK se favorizuan një shoqëri në hije për tenderin e tunelit të Skërficës në

Me VKM sekrete dhe në shkelje të Buxhetit, Qeveria Rama i dha 375 mijë USD kolegut të Mcgonigal

Z. Loius Bladel, ish shefi dhe kolegu në FBI i z Charles McGonigal, i cili pranoi fajësinë se hetoi në kundërshtim me ligjin një