Kryesore

MIKROKREDITË/ Banka e Shqipërisë lejoi për 4 vite “terrorizimin” e qytetarëve, si mazhoranca e mbrojti Sejkon në Komisionin e Ekonomisë

Institucionet e mikrokredive filluan të lulëzojnë në Shqipëri disa vite më parë, për shkak të pagave të ulëta në vend dhe pamundësisë së qytetarëve

Si ia dalin shqiptarët?! Në 10 vite, paga mesatare u rrit 200 euro kur duhej të dyfishohej

Nëse në letra, ekonomia është dyfishuar nga 2013, në realitet shqiptarët janë po aq të varfër. Mirëqënia ka mbetur në vendnumëro. Shqiptarët harxhojnë për

SPECIALE/ Indeksi i turizmit, Shqipëria në vendin e 66-të në botë, vlerësim shumë negativ për shërbimet dhe burimet natyrore e kulturore

Forumi Ekonomik Botëror ka publikuar raportin për Indeksin e turizmit, ku Shqipëria renditet në vendin e 66-të në botë, me një përmirësim të lehtë

SKANDALI/ Tjetërsimi i pronave nga shoqëritë e mikrokredive, SPAK kërkesë Kadastrës për çdo lëvizje, të përfshirë shumë zyrtarë

Prokuroria e Posaçme (SPAK) ka regjistruar çështjen dhe ka nisur hetimin për skemat piramidale të shoqërive të mikrokredive dhe tjetërsimin e pronave të qytetarëve

Anketa e IRI/ Korrupsioni dhe kostoja e lartë e jetesës, problemet kryesore të shqiptarëve! Bie ndjeshëm besimi për qeverinë

Korrupsioni vijon të mbetet plaga e madhe e hapur për shqiptarët, pavarësisht krijimit të SPAK dhe arrestimit të shumë zyrtarëve të mëdhenj. Kjo është

SKANDALI/ Në proces legalizimi dhe të pashpronësuar, 6 familje në Bërxullë rrezikojnë të mbeten në qiell të hapur, IKMT u lë vetëm 1 ditë kohë për prishjen e shtëpive

Gjashtë familje në fshatin Bërxullë rrezikojnë të mbeten në qiell të hapur, për shkak se IKMT u ka lënë vetëm 1 ditë kohë për

ANALIZA/ Çfarë pritet të ndodhë në Maqedoni me rikthimin e së djathtës

Nga Zoran Ivanov “Daily Sabah”

Nën një atmosferë të rënduar, Republika e Maqedonisë së Veriut ka kthyer në mënyrë të prerë faqen e historisë së