Viktimë e atentatit në Fushë-Krujë, Sino ishte shofer i prokurorit të Apelit Tiranë Genti Xholi, punonte për 350 mijë lekë

Ramazan Sino, viktima e atentatit të ndodhur mbrëmjen e djeshme në Krujë, prej disa vitesh punonte në Tiranë si shofer pranë prokurorisë së Apelit në kryeqytet.

Gazetari Elton Qyno, raporton se Sino shërbente si shoferi personal i prokurorit Genti Xholi, i cili më parë ka drejtuar këtë prokurori.

Sino, punonte për një pagë prej 357 mijë lekë, ndërsa tashmë nuk përjashtohet dhe aktiviteti i tij në këtë prokurori.