“Thuaji fratelos të më kontaktojë”, zbardhet përgjimi i SPAK, Ahmetaj miqësi të ngushtë edhe me Klodian Zoton

Arben Ahmetaj kishte miqësi të ngushtë jo vetëm me Mirel Mërtirin, por edhe me Klodian Zoton. Kjo gjë është provuar në 2017, ku Prokuroria e Elbasanit ka nisur një procedim penal dhe ka urdhëruar përgjimin telefonik.

Nga dosja e dërguar në Kuvend, rezulton se më datë 05.09.2017 në orën 16:38, Mirel Mërtiri nga numri në përdorim të shtetasit Klodian Zoto, i telefonon numrit 069609xxxx që i përket shoferit të familjes së Arben Ahmetajt.

 Këtij të fundit i kërkojnë që të lajmërojë Arben Ahmetaj se i është thyer telefoni.

520… : O Zoto

456: O Gono

520: Çfarë bën?

456: Klodi jam, Klodi

520: E Klodi je o vlla?

456: E ça bëre ti lale?

520: Mirë

456: Ore se kam telefonin se mu thye, thuaj içik fratelos që ta dijë ai se mos më merr mua kur mundet të më kontaktojë e s’më kap

520: Të të marri këtu?

456: Jo mo jo, ky është telefoni i Zotos, po pati gjë t’i shkruajë Zotos dhe i dal unë në telefon

520: Mirë mirë, thuaj ti se mu thye telefoni

456: E mirë vëlla, mirë.

456: Si ka qenë ai?

520: Mirë po ja është në mbledhje, se kam takuar fare që nga ora 11

456: Po iku mirë në mëngjes? Vajtët mirë?

520: Po mirë, içik presion rrugës u nisëm vonë, u nisëm nga ora 9:20.

456: po andej nga Maqedonia, çfarë u bë?

520: Po, kanë dërguar Tanin, nuk e di.