Premtoi 1 orë plazh falas, ministrja Kumbaro heq statusin tallës me njerëzit

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro fshiu një status në rrjetet e saj sociale pasi premtonte plazh falas në Himarë pas orës 19.00. Komentet e njerëzve që nisën të shkruajnë në statusin e saj si dhe keqkopjimi nga Mali i Zi, që e ka pas orës 17.00, duket se ka ndikuar që ministrja të heqë lajmin. Njerëzve u është dukur tallje që shazllonet të jenë falas pas orës 19.00, kur në atë orë përfundon plazhi.