Aksioni në kampin e MEK/ Senatori amerikan i shqetësuar: Po nxitin terrorizmin global

Senatori amerikan Ted Cruz ka reaguar i shqetësuar lidhur me atë që po ndodh me muxhahedinët në Shqipëri.

Cruz kundërshton ashpër këtë veprim për të cilin thotë se do të bëjë që regjimi iranian të kryejë më shumë terrorizëm global.

“Të shqetësuar thellësisht se në të gjithë Evropë – dhe veçanërisht tani, Franca dhe Shqipëria – aleatët tanë po kënaqin regjimin iranian dhe po shtypin disidentët kundër regjimit. Administrata e Biden thuhet se po i mbështet këto politika pro-regjimit, ndërsa gjithashtu nxit drejtpërdrejt regjimin duke i dërguar Ajatollahut qindra miliarda dollarë dhe duke nxitur lirimin e terroristëve.

Goditjet dhe zbutja do të inkurajojnë dhe do t’i mundësojnë regjimit iranian të kryejë më shumë terrorizëm global. Ato përbëjnë një kërcënim të drejtpërdrejtë për sigurinë dhe sigurinë e amerikanëve”, shkruan Cruz.