Si u ndjeve kur pe videon e Safet Gjicit? Media Ditari pyet njerëzit

Skandali i ish kryetarit të Bashkisë së Kukësit, Safet Gjici duket se është përjetuar shumë fort nga shqiptarët.

Media Ditari pyeti disa prej njerëzve në rrugë dhe të gjithë shprehen mjaft të indinjuar mbi rastin. Shumica e tyre besojnë se ky është një fenomen i shëmtuar që ndodh rëndom në zyrat e shtetit.

Për më shumë, ndiqni videon me mendimin e njerëzve.