Logo e PD-së dhe “gjyqi” i historisë, nga fillimi i saj e deri tek lufta për vulën

Kjo është logo e parë e Partisë Demokratike e vendosur në posterin për zgjedhjet e para pluraliste në Shqipëri.  Është një ndër momentet historike të kësaj partie por është gjtihashtu një ndër momentet me të rëndësishme të historisë së shqipërisë, rrëzimi i diktaturës dhe shpallja e pluralizmit.

Në atë kohë, rreth kësaj logo u bashkuan shumica e shqiptarëve me shpresën për lrinë e munguar për 50 vjet.

Me kalimine viteve, logo e Partisë Demokratike pësoi ndryshime, posterat  dhe mjetet e tjera të PR-së gjtihashtu ndryshuan.

Më poshtë sjellim një udhëtim të ndryshimeve të imazhit të PD-së për 32 vite.

Ja ku jemi sot, kur logo dhe vula e PD-së janë në gjyq ndërmjet tri palëve.  Janë dy seli në persektivë për tu bërë tri dhe gjithashtu tri logo që rrjedhin prej Partisë Demokratike. Ndiqeni videon!