Djemtë e Aretha Franklin përleshen për testamentin e gjetur nën divan

Kur këngëtarja e quajtur “mbretëresha e shpirtit” Aretha Franklin vdiq nga kanceri i pankreasit në gusht 2018, mendohej se ajo nuk kishte lënë pas asnjë testament për një pasuri me vlerë miliona dollarë.

Por nëntë muaj pas vdekjes së saj, testamentet u zbuluan në shtëpinë e saj.

Një nga djemtë e saj po argumenton se letrat që i përkasin datës qershor 2010 dhe të gjetura brenda një kabineti të mbyllur janë vullneti i vërtetë.

Dy djem të tjerë thonë se një testament i datës mars 2014 dhe i gjetur në një fletore spirale nën jastëkët e divanit duhet të jetë ai që duhet konsideruar.

Një juri tani do të përcaktojë se cili nga dy dokumentet duhet të konsiderohet si testamenti i fundit i vlefshëm i këngëtares.

Gjyqi filloi të hënën dhe pritet të zgjasë më pak se një javë.