Dje u pezulluan fondet për bujqësinë, sot ambasadorja e KE shkon në Kuvend

Ambasadorja e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri, Christiane Hohmann, ka shkuar në Kuvend ditën e sotme për të ndjekur senacën plenare.

Vizita e saj në Kuvend vjen një ditë pasi Bashkimi Europian vendosi të pezullojë fondet për bujqësinë në Shqipëri, për shkak të abuzimit me fondet dhe korrupsionit të theksuar në institucione.

Edhe ambasadorja Hoffman në fjalën e saj u shpreh se Shqiëpria do të duhet të plotësojë kushtet, nëse do që BE të vijojë të japë fonde për zhvillimin e bujqësisë.