Trafikonin flori dhe diamante, GJKKO lë në fuqi masat për grupin/ Ç’u vendos për ish shoferin e Ardi Veliut dhe familjen e tij

GjKKo ka marrë sot vendimin për pjestarët e grupit kriminal që u arrestuan pak ditë më parë më urdhër të SPAK.

Kështu për ish shoferin e Ardi Veliut, Sokol Idrizaj dhe gruan e tij Elda u la në fuqi vendimi për arrest me burg.

Vajza e tyre Bora Idrizaj u la në detyrim paraqitje, ndërkohë që vajzës tjetër Egi Idrizajt i është caktuar masa e sigurisë “arrest shtëpie”.

Sa i përket të arrestuarve të tjerë masa ishte e njëjtë, përveç Dejvi Skenderit, i cili u la në detyrim paraqitje.

Vangjush Kashari biznesmen në shitjen e sendeve me vlere u la në burg

Agustin Mesuli burg

Altin Doda burg

Florjan Bakri burg

Tomor Baruti burg

Gentian Aga burg

Aldi Shehi burg