Kreu i SPAK, Altin Dumani mban seancë dëgjimore në KLP! Kush janë dy prokurorët që e shoqërojnë 

Kreu i Prokurorisë së Posaçme, Altin Dumani ka shkuar mëngjesin e sotëm në KLP.

Altin Dumani ka mbërritur për një takim në ambientet e Këshillit të Lartë të Prokurorisë mëngjesin e sotëm.

Kreu i SPAK është shoqëruar nga dy prokurorët Klodian Braho dhe Adnand Xholi.

Kreu i Prokurorisë së Posaçme po merr pjesë në një seancë dëgjimore në lidhje me veprintarinë e SPAK.