Reportazh

Brenda në ishullin e Sazanit, ç’ka mbetur para se ta marrë dhëndri i Trump

Për shumëkënd ishulli Sazan në Vlorë të Shqipërisë ishte mister për dekada.

Aty dihej se ishte një bazë e rëndësishme ushtarake para dhe gjatë kohës

Me raki të fortë kumbulle, Financial Times zbulon të fshehtat e Shqipërisë

Financial Times 

Në bregun e liqenit të Ohrit, në manastirin e lashtë të Shën Naumit, gjeta një shok të ri për të pirë: Dongo, murgun.

Në Arrëzën e braktisur të “100 fshatrave”

Najada Pendavinji

Arrëza është një ndër fshatrat e bukur të Shqipërisë. Shtrihet në lartësinë 1030 m mbi nivelin e detit, në qendër të luginës së