Ekonomi

Dhjetëra milion euro të zhvatura prej qytetarëve shqiptarë, Prokuroria Tiranë sekuestron shoqëritë Micro Credit Albania dhe Final

Prokuroria e Tiranës ka sekuestruar pasuritë e shoqërive Micro Credit Albania dhe Final, duke i akuzuar ato për mashtrimin me pasoja të rënda dhe

Eksportet nuk ngrenë kokë as në qershor, rënie e fortë për produktet bujqësore, të tekstileve e këpucëve

Eksportet kanë vijuar me ecurinë negative edhe gjatë muajit qershor, të ndikuara nga rezultatet e dobëta të grupeve të produkteve ushqimore dhe të tekstileve

FMN konsideron “thelbësore” mbrojtjen e konsumatorit nga kreditorët abuzivë

Fondi Monetar Ndërkombëtar theksoi në deklaratën përmbyllëse të vizitës konsultuese në Tiranë të hënën rëndësinë që ka për vendin mbrojtja e konsumatorëve nga kredidhënësit

Jugu shtrenjtohet me 25-30% këtë vit, akomodimi fillon nga 60 euro deri në 600 euro në natë

Pushimet në Jug këtë vit janë më të shtrenjta se asnjëherë. Vlora, Saranda dhe zonat përreth tyre po përballen me një rritje të ndjeshme

Kursi i këmbimit mes euros dhe lekut e ka nisur këtë javë me një tjetër rënie të lehtë.

Sipas kursit zyrtar të këmbimit të Bankës së Shqipërisë, euro u këmbye të hënën me 100.26 lekë, që përfaqëson edhe nivelin më të ulët

Të dhënat dramatike të UNICEF : Shqipëria ka 47% të fëmijëve në varfëri ushqimore, lë pas vetëm Taxhikistanin në Europën dhe Azinë Qendrore

Të dhënat e UNICIF për varfërinë ushqimore të fëmijëve në Shqipëri janë alarmante.

Botimi i fundit “Varfëria ushqimore në fëmijërinë e hershme” tregon se Shqipëria

Rënia e euros dërmon eksportet, defiçiti tregtar kap majat

Rënia e euros në raport me lekun në nivele rekord duket se po jep pasoja të rënda për ekonominë shqiptare. Eksportet kanë shënuar ulje