Kërkuan ndryshimin e masës së sigurisë, apeli i GJKKO merr vendimin për Safet Gjicin dhe Alma Kaçin

Apeli i GJKKO-së ka vendosur të refuzojë kërkesën e Safet Gjicit dhe Alma Kaçit, të dy të përfshirë në videon e skandalit seksual.

Gjykata vendosi të lerë në qeli Safet Gjicin, i cili kishte kërkuar masë më të butë sigurie.

Gjithashtu, togat e zeza kanë lënë në fuqi vendimin e GJKKO-së për Alma Kaçin, duke dhënë masën e sigurisë “arrest shtëpie ndaj saj”.

Ish-kryebashkiaku i PS-së u përfshi në një skandal pasi u bë publike video e tij duke kryer marrëdhënie seksuale me Alma Kaçin në zyrën e tij.

Pasi bënë s*ks në zyë, Safet Gjici i premtoi Alma Kaçit një tender për qentë e rrugës.