Thirrje

NJERËZ DHE FATE!

Nga Anta Muçaku

Genci Fuga është aktor, regjisor dhe pedagog në Universitetin e Arteve!Gjithë jetën ia ka dedikuar regjisurës dhe aktrimit, por në një intervistë