Hulumtime

INVESTIGIMI/ Gruaja e Maznikut dhe Fugës bashkëpronare të një restoranti luksoz, kompania mori edhe 800 mijë euro tender fiktiv

Shpenzimet e bashkisë së Tiranës në një restorant në pronësi familjare të ish-nënkryetarit të bashkisë, aktualisht Ministër i Shtetit për Qeverisjen Vendore, Arbjan Mazniku

Shqetësuese, antibiotikët për të sëmurët po jepen si karamele

Në korridoret e ngushta të qendrave shëndetësore në Tiranë, po dalin në pah modele shqetësuese: antibiotikët po jepen si karamele. Të moshuarit rreshtohen, letra

Cens 2023: Problemet me regjistrimin e popullsisë ngrenë pikëpyetje mbi procesin dhe rezultatet

Entenela NDREVATAJ & Erald KAPRI

Një hulumtim i Media Ditarit nxjerr se hezitimi i INSTAT për të nxjerrë të dhënat në kohë të

Absurdi / Rruga që do kushtojë deri 600 milionë euro shkurton vetëm 2.5 kilometra Tiranën me Korçën

Projekti për rrugën rreth 43 kilometra Qukës – Qafë Plloçë, që nis nga zona e Librazhdit dhe është nyje lidhëse me Qafë Thanën, ka

A jemi përballë një krize?!  50 mijë apartamente bosh në Tiranë

Ola Xama/Emisioni Kronos në MCN TV

Modeli i zhvillimit ekonomik të Shqipërisë në dekadën e fundit është përqëndruar në peshën më të madhe te sektori i

Qindra familje në Vorë presin prej 4 vitesh rindërtimin e banesave pas tërmetit

Autore: Ina Allkanjari

Katër vite pas tërmetit të 2019-ës në Vorë, shenjat e shkatërrimit janë ende të pranishme, ndërsa rindërtimi ecën me ritme të ngadalta.

Investigimi, mungesa e mjekëve po rrezikon jetën e përdoruesve të drogës në burgje

Historia tragjike e Jani Rustemit, një përdoruesi droge, i arrestuar për vjedhje, ekspozoi mungesën e hallkave të duhura në sistemin penitenciar për t’i trajtuar