Art

Filmi shqiptar “Përrallë nga e kaluara” shfaqet në gjuhën frënge për publikun e huaj

Filmi "Përrallë nga e kaluara" me regji nga Dhimitër Anagnosti, i vitit 1987, ka prekur audiencat evropiane falë restaurimit dhe është shfaqur në festivalin