I vidhet shtëpia Shpëtime Pitakut, gjyqtares së gjykatës së Durrësit

Gjyqtarja e gjykatës së Durrësit Shpëtime Pitaku, ka pretenduar në polici se i kanë vjedhur bizhuteritë.

Sipas saj personi që i ka vjedhur ato i ka marrë edhe 2 mijë euro.

Kujtojmë se Shpëtime Pitaku është kosideruar një ndër gjyqtaret më të pasura të sistemit të drejtësisë. Pitaku është kallëzuar penalisht në vitin 2015 nga ILDKPKI për pastrim parash dhe fshehje të një pasurie me vlerë 1 milionë euro.