Turizmi

Turizmi malor i harruar/ 16 turistë humbën jetën këtë sezon në Shqipëri, shkak mungesa e gudiave dhe infrastruktura e keqe

Ndërsa numri i turistëve po shtohet dhe vendi po tërheq gjithnjë e më shumë pushues nga e gjithë bota, mungesa e infrastrukturës, padituria e