Poliikr

“Institucionet janë bunkerizuar”, Monika Kryemadhi: Kërkesat e deputetëve për informacion refuzohen

Deputetja e PL Monika Kryemadhi ka njoftuar sot nga Kryesia e Kuvendit ka paraqitur  një projektligj për ndryshime dhe shtesa në ligjin për Statusin